...

Brochurehouder Deluxe

De Brochurehouder Deluxe komt in diverse uitvoeringen en formaten. De beschikbare formaten zijn: A4 en A3. Alle uitvoeringen hebben een aluminium frame en zijn volledig inklapbaar. Met de bijgeleverde tas is de transport geen moeite meer en de Brochurehouder Deluxe is ook nog eens super snel op te zetten.

Als je een mooie presentatie neer wilt zetten op de beurs of tijdens een evenement dan is de Brochurehouder Deluxe een mooie toevoeging aan je stand. Je zet hem snel op en je kunt de houder ook in het midden van de stand neer zetten want aan beide kanten kun je folders en brochures plaatsen.

Met de Deluxe uitvoering zet je echt wat moois neer. Het leuke aan deze folderhouder is dat hij in twee formaten verkrijgbaar is en in verschillende uitvoeringen. Zo kun je elk formaat brochures, folders en flyers een mooi plekje geven.

A4 formaat
De Brochurehouder Deluxe A4 heeft vijf vakken voor A4 folders en brochures, drie vakken voor en twee achter. Het frame van deze folderstandaard is van aluminium. De vakken komen in drie uitvoeringen, namelijk hout, helder plexiglas en mat plexiglas. Alle drie de uitvoeringen van de Brochurehouder Deluxe hebben een luxe en mooie uitstraling. Aan de onderkant van deze brochurehouder zitten rubberen voetjes. De brochurehouder wordt geleverd met een handige draagtas. Deze tas is voorzien van een speciale schuimlaag aan de binnenkant, waardoor de brochurehouder goed beschermd is tijdens het transport.

Afmeting: 28 x 35 x 143 cm (bxdxh). Gewicht: 9 kg.

A3 formaat
De Brochurehouder Deluxe A3 heeft vijf vakken voor A3 folders en brochures, waarvan er drie vakken aan de voorkant zitten en twee aan de achterkant. Ook bij dit folderrek is het frame van aluminium en de vakken van plexiglas. We leveren de Brochurehouder Zigzag A3 formaat in een handige koffer. De Brochurehouder Deluxe A3 is volledig inklapbaar en makkelijk op te zetten, het is een kwestie van uitklappen en de houder staat. Je kunt de A3 vakken ook gebruiken om twee staande A4 formaat brochures op te plaatsen!

Afmeting: 45 x 35 x 143 cm (bxdxh). Gewicht: 12 kg.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.