Brochurehouder Budget

De Brochurehouder Budget van aluminium en polyester is zeer licht van gewicht en supersnel op te zetten. Deze houder is geschikt voor A4 brochures. Je ontvangt de brochurehouder in een handige draagtas.

Denk je erover na om een brochurehouder te bestellen maar wil je niet teveel geld uitgeven? Dan is de Brochurehouder Budget de juiste keuze voor jou. De naam zegt het al, deze folderstandaard zal je niet veel geld kosten.

Het lichte gewicht van de Brochurehouder Budget is ook een groot voordeel en maakt hem ook ideaal voor beurzen, evenementen en presentaties. Voor dit soort doeleinden is een makkelijke transport namelijk een grote pré. De Brochurehouder Budget neem je eenvoudig mee en is een leuke aanvulling op je presentatie.

De Brochurehouder Budget is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De eerste uitvoering heeft vier vakken voor A4 brochures. De tweede uitvoering heeft acht vakken voor A4 brochures.

Formaat Budget 4 vakken: 27 x 41 x 135 cm (bxdxh) – gewicht is 1,2 kg.
Formaat Budget 8 vakken: 51 x 41 x 135 cm (bxdxh) – gewicht is 1,5 kg.

Het frame van de Brochurehouder Budget is van aluminium en de vakken voor de brochures zijn van polyester. De Brochurehouder Easy heeft een geschroefde draaivoet waardoor hij stabiel blijft staan. Het aluminium frame ziet er niet alleen mooi uit maar geeft de folderhouder ook de benodigde stevigheid. Voor het opzetten van deze folderhouder hoef je alleen de voet en de staander vast te zetten aan de brochurehouder. Vervolgens zet je de brochures in de vakken.

Dit is de ideale brochurehouder die je met gemak overal mee naar toe neemt. Hij is zo licht van gewicht dat je amper merkt dat je hem bij je hebt! De Brochurehouder Budget leveren we in een handige draagtas met binnenvoering en ritssluiting.

Scroll naar boven