Brochurehouder Black A4

De Brochurehouder Black A4 is een mooie stalen brochurehouder voor A4 formaat brochures. Dankzij de geschroefde verbindingen van het frame is de folderhouder geheel inklapbaar en snel opgezet.

De Brochurehouder Black A4 is ideaal voor gebruik op de beurs. Al het promotiemateriaal van je bedrijf in A4 formaat kun je op deze manier mooi tentoonstellen. Deze folderstandaard staat binnen 1 minuut en is volledig inklapbaar.

Ook bij de receptie van een bedrijf of organisatie is dit een geschikte folderhouder. De antracietkleur en de uitvoering geven de brochure houder een strakke uitstraling.

Het materiaal van de Brochurehouder Black A4 is antraciet kleurig staal. Dit folderrek is zeer stevig en de zwarte kleur geeft het geheel een zeer stijlvolle look. De brochurehouder wordt geleverd met een handige draagtas. Deze tas is voorzien van een speciale schuimlaag aan de binnenkant, waardoor de brochurehouder goed beschermd is tijdens het transport. De Brochurehouder Black kan enkelzijdig ingezet worden en heeft 5 vakken voor brochures, folders en flyers in A4 formaat.

Afmeting: 28 x 35 x 143 cm (bxdxh). Gewicht: 8,6 kg.

Scroll naar boven