Brochurehouder Metal A4

De Brochurehouder Metal A4 is een zilveren aluminium brochurehouder met een zwart gepoedercoate voet. De houder is geschikt voor brochures van A4 formaat. Door de geschroefde verbindingen is de brochurehouder volledig inklapbaar.

Sta je regelmatig met je bedrijf op de beurs of bij een evenement? Dan is dat het uitgelezen moment om alle flyers en brochures van je bedrijf te tentoonstellen. Hoe kan je dit beter doen dan met een mooie, representatieve brochurehouder? De Brochurehouder Metal A4 is hier ideaal voor, hij ziet er mooi uit en heeft genoeg ruimte voor 5 verschillende brochures van A4 formaat.

Niet alleen op de beurs is deze folderstandaard een geschikte keuze. Je kunt hem ook prima inzetten bij al je presentaties of zelfs bij de entree van je bedrijf. Een mooie metalen brochurehouder is een professionele manier om je brochures te laten zien. Zet de Brochurehouder Metal A4 bijvoorbeeld neer bij de receptiebalie.

De Brochurehouder Metal A4 is een populaire keuze. Hij ziet er mooi uit, is volledig inklapbaar en ook makkelijk te vervoeren. Groot pluspunt: deze folderhouder is binnen een minuut klaar voor gebruik.

Handig om te weten: als je de Brochurehouder Metal A4 inklapt kun je de brochures eenvoudig laten zitten. Zo kun je de folderhouder van te voren helemaal gebruiksklaar maken en hoef je hem op locatie alleen nog maar uit te klappen. Je ontvangt de houder in een compacte en handige draagtas met binnenvoering en ritssluiting. Het folderrek bestaat uit 5 vakken voor brochures en flyers in A4 formaat.

Formaat: 23 x 30 x 145 cm (bxdxh).
Gewicht: 7,8 kg.

Scroll naar boven