Roll-up banner twin

De roll-up banner twin is een mooie rollbanner met een print aan beide zijden. Dit is ideaal voor vrije ruimtes waar mensen van twee kanten de banner passeren. De doeken trek je eenvoudig uit de cassette en de aluminium paal in het midden bevestig je vervolgens aan het stevige bovenprofiel van de prints.

Zoals eerder genoemd is dit de perfecte rollbanner voor in vrije ruimtes. Denk hierbij aan een evenementen- of beurshal waar je een open stand in het midden hebt. Als je hier geen wand of muur hebt waar je de banner tegen aan kunt zetten dan is de Roll-up banner twin de ideale oplossing. Beide kanten laten dan een mooie print zien, dit kunnen ook twee verschillende prints zijn.

Verder geldt dit ook voor kantoren of de ontvangsthal van een winkel of bedrijf. Hier kan je ook de behoefte hebben om ergens in het midden een product of actie te promoten. Met de dubbelzijdige roll-up banner ziet het er van alle kanten goed uit!

De cassette van de roll-up dubbelzijdig is uitgevoerd in een luxe stijl met verchroomde zijkappen. Aan de onderkant van de cassette zitten stelvoeten zodat je de banner op elke ondergrond stevig kunt neerzetten.

De rollbanner is in twee maten te verkrijgen:
85 x 200 cm (b x h) – 8 kg
100 x 200 cm (b x h) – 9,5 kg

Met de uitvoering van deze banner heeft men geprobeerd de ruimte tussen de twee prints zo klein mogelijk te houden. Mede hierdoor heeft de roll-up banner een mooie en strakke uitstraling. Het materiaal van de doeken is 330 grams banner bisonyl, die wij uiteraard voorzien van een mooie fullcolor bedrukking.

We leveren de Roll-up banner twin in een verstevigde draagtas met binnenvoering en ritssluiting over de gehele lengte van de tas. Er is een apart vak aanwezig voor het opbergen van de aluminium paal. 

Scroll naar boven