Roll-up banner premium

De Roll up banner Premium heeft een mooie driehoek cassette met gecoate zijkanten. Het bedrukte doek is voorzien van een bovenprofiel en zo trek je het doek eenvoudig uit de cassette. Het doek zet je vast door de paal aan de achterkant te bevestigen aan het bovenprofiel.

De roll-up banners komen in verschillende formaten en met allerlei cassette systemen. Als de stijl van de roll up banner Premium je aanspreekt moet je deze zeker bestellen! Deze banner heeft een zeer mooie uitstraling en is te verkrijgen in vier populaire formaten.

Roll-up banners zijn eenvoudig te vervoeren en dus juist ideaal voor snelle presentaties of verkooppraatjes. Verder is de Premium banner handig om producten of diensten te promoten tijdens beurzen en evenementen. Of je nu alleen roll banners neerzet of ze gebruikt als deel van een beursstand, met deze banner zet je zeker wat moois neer.

Deze roll banner is wat zwaarder dan onze Basic versie en is voorzien van een telescopische paal met een handige clip om de paal vast te zetten. De handige draagtas die we bij deze banner leveren is voorzien van verstevigingen, binnenvoering en een ritssluiting over de gehele lengte van de tas. De draagtas van de Roll up banner Premium heeft ook een apart vak voor de aluminium paal. 


Het doek materiaal is 330 grams roll banner bisonyl, een kwalitatieve materiaalsoort die wij voorzien van een mooie enkelzijdige fullcolor bedrukking. Het onderste gedeelte van het doek zit altijd vast in de cassette toch bedrukken wij het gehele doek. Zo is er nooit een witte rand zichtbaar aan de onderkant van het doek.

De Roll-up banner is verkrijgbaar in vier maten:
– 85 x 200 cm (b x h) – 4 kg
– 100 x 200 cm (b x h) – 4,5 kg
– 120 x 200 cm (b x h) – 5,5 kg
– 150 x 200 cm (b x h) – 7 kg

De roll banners met de breedte 85 cm en 100 cm hebben 1 voet en 1 paal. De roll banners met de breedte 120 cm en 150 cm hebben voor de stabiliteit 2 voeten en ook 2 palen. Als hoogte houden wij standaard 200 cm aan, maar dankzij de telescopische paal is het doek uit te trekken van 160 tot 220 cm. Als je een andere hoogte dan 200 cm wenst voor jouw roll-up banner geef dit dan bij ons aan.

Scroll naar boven