Roll-up banner mini

De Roll-up banner mini is een tafelmodel roll banner in A4 en A3 formaat. Je trekt de bedrukte print uit de fraai vormgegeven cassette en de paal zet je vast aan het bovenprofiel van het doek. Dit zijn zeer kleine roll-up banners en weer eens wat anders dan een standaard baliedisplay.

Aangezien de banner klein van formaat is kan hij goed ingezet worden als baliedisplay. Je kunt hem ook als tafelbanner gebruiken, bijvoorbeeld in een restaurant met het menu of de specialiteiten erop geprint.

Verder kan je de mini banner display bij de receptie op de balie neerzetten. Laat de banner bedrukken met acties of reclame erop of gebruik ze voor het weergeven van (bedrijfs)informatie, routes etc. De Roll-up banner mini moet je ook zeker meenemen naar de beurs, zet hem op tafel of op een balie. Hoe klein ook, de mini banner valt op en niemand zal jouw boodschap nu nog missen.

De Roll-up banner mini heeft een hoge attentiewaarde en is verkrijgbaar in twee maten:

A4: 21 x 29,7 cm (b x h) – 0,4 kg
A3: 29,7 x 42 cm (b x h) – 0,5 kg

De mooie cassette van de Roll-up banner mini is luxe uitgevoerd met verchroomde zijkappen en de paal is van verchroomd staal. Het bovenprofiel is voorzien van zelfklevend tape zodat deze eenvoudig aan het doek te bevestigen is. De mini roll-up banner leveren we in een kartonnen verpakking.

Het doek materiaal wat we gebruiken voor de mini banner is 330 grams banner bisonyl. We voorzien het doek enkelzijdig van een fullcolor bedrukking. Let op: de onderste 5 cm van het doek is niet zichtbaar want dit gedeelte zit vast in de cassette. We bedrukken deze 5 cm wel gewoon zodat er geen witte rand aan de onderkant van het doek zichtbaar is.

Scroll naar boven