Roll-up banner extreme

De Roll-up banner extreme is een zeer goede oplossing voor brede presentaties. Deze opvallende banner XL heeft een robuuste aluminium cassette met stevige zijkappen en twee stalen voeten. De twee telescopische palen kun je eenvoudig aan het bovenprofiel van de uitgetrokken print bevestigen.

Met zijn grote hoogte en breedte is de Roll-up banner extreme een interessante banner om in te zetten tijdens beurzen, evenementen en presentaties. Door meerdere roll-up banners in te zetten creëer je met gemak een imposante beursstand. Tip: je kunt deze extra grote roll banner zelfs inzetten als perswand!

De Roll-up banner extreme is verkrijgbaar in de volgende maten:

– 150 x 200 cm (b x h) – 10,5 kg
– 150 x 270 cm (b x h) – 10,5 kg
– 200 x 200 cm (b x h) – 13 kg
– 200 x 300 cm (b x h) – 13 kg

Voor de cassette heb je de keuze uit twee breedtes. Bij de cassette van 150 cm breed kun je de hoogte verstellen van 170 tot 270 cm. Bij de cassette van 200 cm breed is de hoogte verstelbaar van 170 tot 300 cm. Dit is mogelijk dankzij de telescopische palen die je op de gewenste hoogte vast zet met een handige clip. Hierboven staan onze standaard formaten, als je een andere hoogte wenst dan kun je dit bij ons aanvragen.

De voet van de banner is zeer robuust zodat de banner stabiel blijft staan. Wij geven een levenslange fabrieksgarantie op de systemen en een garantie dat de visual niet krom trekt. De verstevigde draagtas heeft een binnenvoering en een ritssluiting over de gehele lengte van de tas. Voor het opbergen van de paal is een aparte hoes aanwezig.

Als materiaal voor het doek gebruiken wij 330 grams banner bisonyl. We voorzien het doek van een mooie fullcolor bedrukking waarmee de roll-up banner klaar is voor je presentatie. De onderste 15 cm van het doek is niet zichtbaar omdat dit gedeelte in de cassette zit. Toch kiezen wij ervoor dit gedeelte wel te bedrukken zodat er ook geen witte rand zichtbaar is aan de onderkant. 


Scroll naar boven