roll-up-banner-eco-bedrukt

Roll-up banner eco

De roll-up banner eco is de eerste roll up banner die volledig van karton is gemaakt. Deze ecologisch verantwoorde banner is uitermate geschikt voor eenmalig gebruik en als je om de natuur geeft. De banner is zeer duurzaam, 100% recyclebaar en kan na gebruik zo bij het oud papier.

De roll-up banner is ideaal om te gebruiken als reclame of marketingmiddel. De roll-up banner wordt vooral veel ingezet op beurzen en evenementen als opvallend onderdeel van een stand. Ook in winkels of bedrijfspanden is de eco banner goed in te zetten.

De roll-up banner eco bestaat uit een voet, een staander in drie delen en een onder- en bovenstang die beide voorzien zijn van dubbelzijdig tape. Het materiaal van de gehele banner is karton. De voet is van karton en de standaard is drie delig en ook van bruin karton. We leveren de banner ook in een kartonnen doos. De banner bevestigen we op de basis met behulp van dubbelzijdig tape. De Roll-up banner is makkelijk op te zetten, hij staat binnen één minuut zonder het gebruik van gereedschap.

Formaat: 2100x970x300mm (lxbxd)
Gewicht: 2,4 kg

Je kunt de roll-up banner eco het beste indoor inzetten want de banner is niet bestand tegen water, wind of een hoge vochtigheidsgraad. De levensduur hangt af van de intensiteit van het gebruik. In principe is de banner ontworpen voor eenmalig gebruik maar bij voorzichtig gebruik kan dit ook langer zijn. De visual (banner) is tevens vervangbaar. Houd bij het gebruik rekening met de kwetsbaarheid van het product.

HP Latex-technologie pakt diverse milieuvraagstukken aan en biedt hier oplossingen voor zodat de afdrukken op de ECO roll up banner milieuvriendelijk zijn. Dit is niet alleen beter voor printbedrijven en printoperators maar ook voor klanten en uiteraard beter voor het milieu. Er wordt onder andere gekeken naar de inktsamenstelling. Door inkten op waterbasis te gebruiken wordt men niet meer blootgesteld aan inkten met waarschuwingslabels en hoge concentraties oplosmiddelen. Ook vereenvoudigt het de ventilatie-, opslag- en transportvereisten.

Het UL Greenguard Gold milieukeurmerk onderscheid uw bedrijf met geurloze afdrukken. Dit is ideaal voor gevoelige binnenomgevingen, zoals scholen en ziekenhuizen. Hier kunt u nu met een gerust hart de ECO roll up banner plaatsen. Het UL Ecologo milieukeurmerk houdt in dat de inkt op onze ECO roll up banner voldoet aan een reeks belangrijke criteria ten opzichte van volksgezondheid en milieu. Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheid voor productrecycling.

Scroll naar boven