Roll-up banner contour

De Roll-up banner contour is een lifesizer en roll-up banner in 1!
Deze roll-up banner is echt origineel en lekker opvallend. Het zilverkleurige cassette systeem geeft de banner contour een mooie klassieke uitstraling.

De contourgesneden roll-up banner is ideaal om in te zetten tijdens terugkerende campagnes, presentaties, in de retail of tijdens beurzen en evenementen. De contour gesneden rollbanner kan ingezet worden als reclame middel maar ook puur als entertainment en voor de show.

Het grote voordeel van de Roll-up banner contour in vergelijking met de lifesizer is dat je het beeld op kunt bergen in het cassette systeem. Zo kun je de banner makkelijk vervoeren en weer neerzetten waar je wilt. We leveren de roll-up banner in een handige draagtas.

Zoals al eerder genoemd is deze roll-up banner ook een maatwerk product. Dat betekent dus ook dat je niet aan 1 hoogte vast zit maar ook een kortere roll-up banner kunt neerzetten. Voor sommige acties kan dit precies zijn wat je nodig hebt.

Het beeld snijden we contour voor je en dit bevestigen we in de roll-up banner. Net als bij de andere rollbanners trek je het doek eenvoudig uit het systeem. De stang aan de achterzijde klem je tussen het cassette systeem en het bovenprofiel.

Net als de lifesizer is de roll-up banner contour ook een maatwerk product. De maximale breedte die je kunt gebruiken is 85 cm en de maximale hoogte is 205 cm. Aan de achterzijde van het doek plaatsen we indien nodig meerdere strips zodat het doek stevig en recht blijft en niet gaat omkrullen. De cassette is altijd 85 cm breed. Het bovenprofiel wordt echter aangepast aan de breedte van de bovenzijde van de visual. De minimale breedte van de bovenzijde is 30 cm.

Wij bedrukken het banner doek full color en zorgen dat het doek bevestigd wordt in het systeem. Aan de onderkant laten we het beeld doorlopen in de cassette. Op deze manier is er geen witte rand zichtbaar als de roll-up banner helemaal is opgezet.

Scroll naar boven