Roll-up banner basic

De roll-up banner basic is ideaal om te gebruiken tijdens beurzen, evenementen en voor presentaties. Rollbanners zijn snel op te zetten en makkelijk te vervoeren. Je kunt ze gebruiken als aanvulling op een beurswand maar ook alleen met roll-up banners kun je een mooie presentatie neerzetten.

De roll-up banner basic is ons huismerk rollbanner en ook gelijk de meest verkochte versie. De basic cassette ziet er netjes uit en de voeten aan de onderkant draai je eenvoudig naar buiten zodat je de banner stevig neer kunt zetten. Het bedrukte doek met bovenprofiel trek je eenvoudig uit de cassette waarna je deze vast kunt zetten met een aluminium paal aan de achterkant van het doek.
Wij geven een levenslange fabrieksgarantie op het systeem en dit onderscheid deze cassette ook van de vele budget varianten die er in omloop zijn.
Omdat het doek in de cassette zit kun je de roll-up banner vervoeren met slechts 1 draagtas.
De bijgeleverde tas is voorzien van verstevigingen, binnenvoering en een ritssluiting.

Als doek gebruiken we een veelgebruikt materiaal voor roll-up banners en deze voorzien we van een enkelzijdige fullcolor bedrukking. We bedrukken het gehele doek, ook de 15 cm aan de onderkant die in het systeem verborgen zit. Op deze manier voorkomen we dat er een witte rand zichtbaar is aan de onderkant.

De breedte van de basic cassette varieert van 40 cm tot 150 cm, de hoogte is altijd 200 cm. Zie hieronder alle formaten en de bijbehorende gewichten.

– 40 x 200 cm (b x h) – 2 kg
– 60 x 200 cm (b x h) – 2,5 kg
– 80 x 200 cm (b x h) – 3,2 kg
– 85 x 200 cm (b x h) – 3,5 kg
– 100 x 200 cm (b x h) – 4 kg
– 120 x 200 cm (b x h) – 5 kg
– 150 x 200 cm (b x h) – 6 kg

Scroll naar boven