Media banner

De Media banner is de enige banner waar je een iPad of een flatscreen in kunt plaatsen. Het systeem van deze banner heeft een stevige stalen voet waardoor de Media banner stabiel en strak blijft staan. Op de voet wordt een aluminium staander bevestigd met bovenin het spansysteem waaraan de print bevestigd wordt. Boven de Media banner wordt een stijlvol led lampje bevestigd, hierdoor wordt de print mooi verlicht en het maakt de Twist Media helemaal af.

De banner komt qua formaat aardig overeen met de standaard rollup banners. Het systeem bestaat uit aluminium buizen die je eenvoudig aan elkaar kunt bevestigen. Het tafelblad bevestig je op de aangegeven locatie en met 2 extra tafelpoten staat de banner met tafel stabiel en stevig. Aan beide zijdes van de banner kan een bedrukte visual bevestigd worden.

De stevige voet leveren we standaard in de kleur zilver maar we kunnen deze ook leveren in het wit en zwart. Het doekmateriaal wat we gebruiken voor de Media banner is 430 micron PVC. We voorzien dit kwalitatieve doek enkelzijdig van een mooie fullcolor bedrukking en een laag krasvast laminaat. Het formaat van het doek is 100 x 200 cm (b x h).

De Media banner kan optioneel worden geleverd met een mooi scherm en montage kit om deze te bevestigen aan de banner. Als scherm hebben wij de MediaDisplay “Classic” 21,5 inch screen voor je geselecteerd. Dit scherm is uitermate geschikt voor deze media banner.

De monitor is voorzien van een ingebouwde media player op basis van Android en te verbinden met het internet via LAN of Wifi. Op afstand installeren wij je presentatie op de monitor van de Media banner. Het scherm heeft rechte hoeken en de volgende afmetingen: 546 x 337 x 45 mm (bxhxd). Verder heeft het scherm een solide metalen behuizing met gehard glas (zwart/zilver). Voor de locatie waar geen internet aanwezig is kunnen wij optioneel een 3G/4G module leveren.

Let op: De Media banner wordt niet standaard met een scherm geleverd. Dit is optioneel.

Scroll naar boven