...

Easy magnet

De Easy Magnet is een zeer stijlvolle display en een handige oplossing voor het vaak wisselen van posters. Eenmaal aangeschaft kan je het display blijven gebruiken. Als je een nieuwe uiting op het frame wilt dan zijn de prints het enige wat je bij hoeft te bestellen.


De Easy Magnet is echt een aanrader als POS display voor in winkels of bij evenementen. De aanschaf is voordelig en de visuals kunnen verwisseld worden. Daarbij kan de Easy Magnet overal neergezet worden, want aan beide zijdes van de banner kan een magneetpaneel bevestigd worden. De Easy Magnet is compact verpakt en dus makkelijk te vervoeren.

De Easy Magnet is verkrijgbaar in twee formaten, deze formaten zijn tevens het printformaat:
38 x 140 cm – 3,5 kg
58 x 140 cm – 4 kg

De hoogte van de magneet banner is optioneel verstelbaar tot 160 of 180 cm met de verlengstukken van 20 cm.

Formaat voetplaat: 26 x 40 cm. De voetplaat wordt standaard zo geplaatst dat de breedte 26 is en de lengte 40 cm. Dit kan echter ook omgedraaid worden zodat de breedte van de voetplaat 40 cm is, dit maakt de Easy Magnet stabieler.

De opbouw van de stijlvolle Easy Magnet is zeer eenvoudig en hier is geen gereedschap voor nodig. Het frame van de Easy Magnet bestaat uit twee delen. Het onderste deel bevestig je met moeren op de voetplaat. Vervolgens plaats je het bovenste deel van het frame op het onderste deel. Deze twee delen vergrendel je ook weer met moeren. Vervolgens plaats je de magneetprint op het display.

Als je de hoogte van het magneet display wilt aanpassen dan plaats je tussen het onderste en bovenste frame gedeelte de verlengstukken. Je creëert hiermee een hoogte van 160 of 180 cm.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.