...

Decoframe wall

De Decoframe wall is een aluminium frame met een decodoek met siliconen pees. De Decoframe Wall kan aan de muur worden bevestigd. De wisselbare print is een groot voordeel want het frame blijf je gebruiken en de print kan je indien gewenst blijven wisselen. De Decoframe wall is er van klein tot groot formaat.

De decoframe wall kan ingezet worden als fotowand, wandreclame of wanddecoratie. Ideaal voor in winkels, op kantoren of in openbare ruimtes zoals bibliotheken, instanties of andere openbare bedrijven. Omdat de decoframe wall van klein tot groot te krijgen is zijn de toepassingen zeer divers. Voor elke ruimte is er wel een geschikte decoframe wall.

Het frame wat we voor de Decoframe wall gebruiken is een enkelzijdig decoframe. Dit frame wordt veel ingezet bij wandmontage waarbij het frame tegen de muur aanhangt en dus maar aan 1 kant zichtbaar is. Het formaat van het enkelzijdige textielframe bepaal je zelf. Qua diepte van het enkelzijdige frame heb je de keuze uit: 15 mm, 19 mm, 25 mm en 27 mm.

De Decoframe wall profielen zijn van aluminium, sterk en licht van gewicht. Naast de standaard smalle profielen zijn er ook brede profielen te krijgen. Hiermee creëer je een mooie, opvallende lijst om de visual. De frames van de Decoframe wall zijn standaard in zwart, wit en zilver en op aanvraag in alle kleuren verkrijgbaar.

De meeste textielframes die aan de wand worden bevestigd zet je om de 30 cm vast aan de muur. We kunnen het profiel van het decoframe voorboren om de bevestiging eenvoudiger te maken. Accessoires voor bevestiging aan de wand kunnen bijbesteld worden, vraag ons naar de mogelijkheden! We raden aan om voor formaten boven de 2 meter stabilisatoren gebruiken.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.