...

Decoframe LED

Door het toevoegen van ledstrips maak je van elk textielframe eenvoudig een Decoframe LED. Deze lichtbakken zijn elegant, sfeervol en zeer opvallend. Voor elk formaat en uitvoering Decoframe LED is er een geschikte ledtechniek die de beste lichtverspreiding creëert. De frames worden voorzien van een mooi, full color bedrukt decodoek die met de verlichting nog beter tot zijn recht komt.

Je kunt de Decoframe LED inzetten als wand- of plafondpaneel maar ook als vrijstaande display of lightbox. Dit maakt de lichtbak ideaal voor heel veel toepassingen. Zo wordt de Decoframe LED veel toegepast in de retail voor promotionele visuals of reclameborden. De vrijstaande of hangende verlichte display wordt veel gebruikt bij presentaties en in beursstands. Decoframe LED is ook geschikt als display voor tentoonstellingen, je creëert hiermee met elke visual een unieke verschijning.

Voor de Decoframe LED zijn er diverse LED technieken ontwikkeld, voor elke textielframe is er wel een geschikte techniek.

LED op dibond
Voor de kleine tot middelgrote frames wordt meestal LED op dibond gebruikt. Bij deze techniek wordt het decodoek van achteren verlicht. Achter het decodoek plaatsen we een dibond plaat waar de ledstrips op gemonteerd wordt. We gebruiken tevens groothoeklenzen zodat de lichtverspreiding optimaal is. Qua LED verlichting heb je de keuze uit 2 lichtsterktes: 7250 of 11000 lumen per m2. Optioneel kunnen we de verlichting voorzien van een dimmer zodat u zelf de lichtsterkte kan bepalen. Dit is vaak zelfs aan te raden want op deze manier komt de Decoframe LED in elke ruimte, hoe licht of donker ook, volledig tot zijn recht. Bij de enkelzijdige textielframes die gebruik maken van LED op dibond is RGB verlichting optioneel.

Edge-lit LED techniek
Bij deze techniek wordt de Decoframe LED vanuit de zijkant verlicht. Dit is vooral geschikt voor de grootformaat decoframes. De LED’s worden aan de binnenzijde van het frame gemonteerd, aan de lange of de korte zijde. De grootte van het decoframe bepaalt de beste optie voor het plaatsen van de ledstrips (zie onderstaande afbeelding).

Bij deze verlichtingstechniek worden de zogenoemde Heavy Power LED’s gebruikt, deze verspreiden ongeveer 3100 lumen per m2. Deze krachtige LED’s verlichten het hele frame egaal vanuit de zijkant.

Doordat de LED’s ter plaatse eenvoudig opgebouwd kunnen worden is de verpakking van deze verlichting zeer compact en daardoor ook extra voordelig. De Edge-lit LED techniek is geschikt voor zowel de enkel- als dubbelzijdige Decoframe LED.

LED op stabilisatoren
Bij een Decoframe LED boven de 3 meter wordt geadviseerd om de verlichting op de stabilisatoren te plaatsen. Zo bereik je voor deze groot formaat frames de beste lichtverspreiding.

De decoframe LED komt in diverse uitvoeringen met verschillende dieptes. LED kan toegevoegd worden in al uw decoframes. Enkelzijdig, dubbelzijdig, vrijstaand of hangend. Er is ook een speciaal 3D frame wat is voorzien van led verlichting. Dit is ideaal voor hangende, verlichte constructies in bijvoorbeeld beursstands. De smallste beschikbare frame voor led verlichting is slechts 50 mm (enkelzijdig). Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de LED strips die we hiervoor gebruiken erg plat zijn.

Decoframe LED enkelzijdig
De Decoframe LED enkelzijdig is de ideale lichtbak voor wandmontage.
Dieptes enkelzijdig ledframe: 50 mm, 60 mm, 90 mm en 120 mm

Decoframe LED dubbelzijdig
De dubbelzijdige Decoframe LED wordt altijd voorzien van twee decodoeken en is ideaal voor al uw vrijstaande frames. Voor de dubbelzijdige lichtbak zijn de volgende dieptes mogelijk: 100 mm, 120 mm, 160 mm en 200 mm.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.