...

Decoframe akoestisch

Met Decoframe akoestisch hang je een praktisch doel aan het textielframe wat vaak wordt ingezet als decoratief middel. Bij de meeste enkelzijdige en dubbelzijdige textielframes is het namelijk mogelijk om geluidsabsorberend materiaal toe te voegen. Zo fungeert het decoframe tevens als akoestisch paneel. Het akoestische paneel wordt bevestigd in het frame achter het decodoek en heeft een dikte van 10 mm, 25 mm of 40 mm.

Aangezien de Decoframe akoestisch vrijwel in alle soorten decoframes verwerkt kan worden zijn de mogelijkheden ook erg groot. Het kan ingezet worden als wandframe, scheidingswand, fotowand, wandreclame, ingebouwd textielframe of als banners en banieren. Decoframe akoestisch wordt toegepast in kantoren, vergaderruimtes, callcenters, hotels, musea, recepties en op werkplekken.

Grote ruimtes hebben er het meeste baat bij als de Decoframe akoestisch wordt toegepast verwerkt in scheidingswanden. Kleinere kantoorruimtes krijgen al voldoende resultaat door een Decoframe akoestisch aan de wand te bevestigen.

De banner met tafel is ideaal om in te zetten als presentatiesysteem. Op het praktische tafelblad kan je producten presenteren maar je kan het ook gebruiken om baliedisplays met folders op te plaatsen. Met de banner met tafel ben je vrij om je eigen presentatiecreaties neer te zetten.

Het decoframe akoestisch is op de akoestische panelen na gelijk aan de standaard decoframes en kan zowel hangend aan de wand of plafond als vrijstaand ingezet worden. Het is een maatwerk product en daardoor geschikt voor elk formaat wand, muur en ruimte.

Scheidingswanden
Decoframe akoestisch is een decoratieve oplossing voor grote open ruimtes waar veel omgevingsgeluid is en waar elk geluid nagalmt. Zeker in grote open ruimtes die erg minimalistisch zijn ingericht kan er een enorme en storende galm ontstaan. Het geluidsabsorberende materiaal dat wij toevoegen aan het decoframe akoestisch verbetert de geluidsabsorptie en vermindert ook de galm. Denk ook aan kantoorruimtes waar veel gepraat en gebeld wordt. Door akoestische panelen te verwerken in scheidingswanden verbetert u niet alleen de akoestiek op de werkplek maar ook de sfeer. Het geluid wordt gedempt en je creëert tegelijkertijd meer privacy. Decoframe akoestisch in de vorm van scheidingswanden kan ook gebruikt worden om grote ruimtes op te delen. Zo maak je in een grote open ruimte met gemak verschillende afdelingen of vergaderruimtes met de sfeervolle bedrukte decoframe. De akoestische scheidingswand kan een rechte decoframe zijn, maar kan ook in een andere rechthoekige opstelling gemaakt worden.

Wandpanelen
Naast het decoframe akoestisch als scheidingswand kan je het textielframe ook inzetten als akoestisch wandpaneel. Hiermee plaats je een decoframe tegen de wand of muur voorzien van een akoestisch paneel achter het doek. Het wandpaneel kan de grootte hebben van een schilderij maar kan ook de gehele wand of muur beslaan. Dit is de perfecte manier om geluidsoverlast te verminderen en tevens de meest sfeervolle ruimtes te creëren. Deze uitvoering is in te zetten als akoestische wanddecoratie maar je kan de visuals ook bedrukken met promotionele beelden en acties. Het grote voordeel is dat de decodoeken wisselbaar zijn en je dus nooit aan een bepaald beeld vastzit.

Grote ruimtes hebben er het meeste baat bij als het decoframe akoestisch wordt toegepast verwerkt in scheidingswanden. Kleinere kantoorruimtes krijgen al voldoende resultaat door een decoframe akoestisch aan de wand te bevestigen.

Het akoestische materiaal dat we gebruiken is gemaakt van polyester vezels waarvan een gedeelte (60%) van recycling afkomstig is. Het geluidsabsorberende materiaal wat we in Decoframe akoestisch plaatsen komt in 3 verschillende diktes: 10 mm, 25 mm en 40 mm. Door deze keuze is er voor elke ruimte wel een geschikte akoestische oplossing. Je plaatst het materiaal in het frame, achter het decodoek. Het akoestische paneel van 40 mm heeft een dichtheid van 40 kilo per m3 en de beste geluidsabsorptie. Dit akoestische paneel kan worden toegepast bij dubbelzijdige decoframes van 44 tot 80 mm diep. Het geluidsabsorberende paneel van 25 mm heeft een dichtheid van 20 kilo per m3 en een uitstekende geluidsabsorptie. Dit paneel kan worden toegepast in de decoframes van 25 of 27 mm diep. Het smalste akoestische materiaal is 10 mm dik met een dichtheid van 20 kilo per m3. Dit materiaal kan worden toegepast in de smalle decoframes van 15 of 19 mm.

De Decoframe akoestisch kan voorzien worden van een full color bedrukking naar eigen keuze. Het decodoek is wisselbaar maar het frame en het akoestische paneel van de Decoframe akoestisch hoef je niet te wisselen, deze kan je keer op keer gebruiken.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.