...

Schapstroken

Schapstroken zijn een veel ingezet POS middel in de retail. Voor dit maatwerk product heb je de keuze uit diverse materiaalsoorten. Een schapstrook met een mooie full color bedrukking laat elk schap er uit springen. Voor o.a. L’oreal en Hema maken we producties.

Schapsigning wordt veel ingezet in de retail, zowel boven als onder de producten. Aan de onderzijde van producten zie je de schapstroken vaak om prijzen of aanbiedingen te communiceren. Stroken boven het schap komen ook veel voor en dan voornamelijk om de locatie van producten aan te duiden. Ook gebruik je de schapstrips om het merk van producten aan te geven.

Waar ze ook ingezet worden, schapstroken zorgen dat er overzicht is in de winkel en dat klanten snel kunnen zien waar ze een product kunnen vinden of wat het kost. De schapstroken zijn ook geschikt voor het tonen van productinformatie.

De schapstrook is een maatwerk product, je bepaalt dus zelf het formaat en ook het materiaal is bespreekbaar. Papier is een veelvuldig gebruikt materiaal voor de schapstroken, variërend van 160 tot 350 grams. Je kunt kiezen uit mat of glans papier met of zonder een speciaal laminaat. De schapstroken worden enkelzijdig full color bedrukt. Shelvestrips van papier zijn vooral geschikt om achter een plastic rand te schuiven.

Naast papier is een schapstrook van magneet ook een optie. Ook de magneetstrips worden full color bedrukt en zijn tevens eenvoudig te bevestigen op elke metalen ondergrond.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.