...

Posters papier

Posters papier zijn een veelzijdig product. Kijk alleen al naar de mogelijkheden qua formaat, van A4 tot Abri. Ook qua papiersoort kan je alle kanten op, van fotopapier en bluebackpapier tot “standaard” posterpapier. Als je snel posters nodig hebt dan is Projectcolor er voor jou. We beschikken over diverse printers en hebben tevens afspraken met unieke drukkers waardoor wij ALLE aantallen en maten aan kunnen.

Vooral voor kortlopende acties, aanbiedingen en promoties zijn posters ideaal. Voor weinig geld heb je veel posters en val je goed op. Vooral in de retail wordt dit voortdurend gebruikt, zoals in supermarkten en winkels. Posters zijn ook handig om informatie op weer te geven. Dit kan in winkels toegepast worden maar ook in andere bedrijven waar klanten over de vloer komen. Denk aan banken, overheidsinstellingen etc. Als je de posters voor langere tijd inzet dan is een (klik)lijst aan te raden want dan blijft de kwaliteit langer gewaarborgd.

Je kunt de posters papier plakken op allerlei oppervlakken, dit is vooral handig bij een raambiljet of muurposter. Je kunt er ook voor kiezen om de reclameposter op te hangen met de diverse ophangsystemen die er zijn. Dit geeft meteen een hele andere uitstraling aan de poster en hiermee kun je de look creëren waarnaar jij op zoek bent. Erg populair zijn bijvoorbeeld de kliklijsten. Voordeel van de kliklijst is niet alleen dat het wisselen heel eenvoudig gaat maar ook dat de kliklijst in heel veel formaten te krijgen is. Naast kliklijsten zijn er ook andere posterlijsten.

Wat ook veel gebruikt wordt zijn posterstrips of posterklemmen. Deze zijn heel praktisch en eenvoudig in gebruik en bevestig je aan de boven- en onderzijde van de posters papier. Vaak zijn deze posterrails van kunststof of aluminium.

Groot of klein, liggend of staand, enkel- of dubbelzijdig gedrukt, met of zonder laminaat. Je ziet het al, ook in deze keuzes blijkt posters papier een veelzijdig product. Zowel de papiersoort als het aantal grams bepaal je zelf, zo is er voor elke uiting en toepassing een geschikte poster.

Hierbij enkele mogelijke papiersoorten: posterpapier, fotopapier, bluebackpapier, fluoriserend papier en gesatineerd papier. We bedrukken de posters full color en fluoriserende posters bedrukken we zwart. Posters papier kunnen ook dubbelzijdig worden gedrukt. Dit is ideaal als de posters vrijstaand komen te hangen, bijvoorbeeld aan het plafond.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.