...

Kubussen

Kubussen zijn altijd leuk om neer te zetten. Zet een paar kubussen op elkaar en je hebt direct een opvallende eye-catcher. In de loop der jaren hebben wij diverse soorten gemaakt. We maken de kubussen meestal van sulfaatkarton of golfkarton en in diverse maten. Het is ook erg leuk om juist verschillende afmetingen te combineren.

De kubussen kan je voor verschillende doeleinden inzetten. Bijvoorbeeld als decoratie kubus of promotionele kubus. Daarnaast worden de kubussen vaak ook in etalages ingezet. Met de kubussen kan je zeer leuke creaties neerzetten en dit wordt vooral veel in de retail toegepast. Je kunt losse kubussen inzetten met diverse uitingen erop geprint maar je kunt ze ook stapelen. 1 formaat of verschillende formaten en stapelen maar!

Je snapt wel dat je vele kanten op kunt en diverse opvallende opstellingen kunt creëren met deze leuke kubussen. Niet alleen in de retail maar ook op beurzen en tijdens evenementen zijn kubussen erg leuk om te gebruiken. Voeg ze toe aan je stand en val nog meer op!

Laat de kubus bedrukken en maak het nog leuker! We bedrukken de kubussen enkelzijdig fullcolor. Alle 6 vlakken zijn te bedrukken, je bepaalt zelf hoeveel vlakken je bedrukt wilt hebben. Ook kan je per vlak een ander ontwerp aanleveren of met een egale kleur laten bedrukken. Kubussen hebben op deze manier dus veel mogelijkheden op het gebied van communicatie. Je kunt het zo creatief aanpakken en opvallend maken als jij wilt. Op aanvraag voorzien we de prints ook nog van een laminaat.

Standaard materiaal wat we voor de kubussen gebruiken is sulfaatkarton en golfkarton. Aan de hand van de toepassing van de kubus en de duur dat deze ingezet gaat worden kunnen we het beste materiaal en gramsgewicht bepalen. Bij sulfaatkarton kan dit variëren van 250 grams tot 380 grams materiaal. Bij kubussen van golfkarton gebruiken we vaak 1,5 mm of 3 mm golfkarton.

Als je op zoek bent naar iets anders en massievers dan is re-board ook een mogelijkheid. We gebruiken dan 16 mm honingraatkarton, dit is de ideale materiaal keuze als je op zoek bent naar een sterke en stevige kubus.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.