...

Folderbakjes

Folderbakjes zijn ideaal voor de presentatie van je folders of flyers. Wij hebben een aantal standaard folderbakjes voor A5 en A6 formaat flyers maar we kunnen deze baliedisplays ook op maat maken. Met een folderbakje promoot u het product en kunt u tegelijkertijd een folder presenteren om mee te nemen. 

Folderbakjes zijn misschien niet groot maar door ze op de juiste locatie te plaatsen zullen ze zeker opvallen. Door de folderbakjes te voorzien van een opvallende bedrukking maak je er echt een eye catcher van en kan je eenvoudig de focus op je folder of flyer leggen. Folderdisplays worden vaak op counters, bij de receptie of op de toonbank geplaatst. Je kunt er reclame mee maken, een aanbieding of actie laten zien of informatie tonen.

We maken de folderbakjes van gecacheerd grijsbord. Grijsbord is hard en stevig materiaal, ideaal om stabiele folderbakjes mee neer te zetten. De displays worden voorzien van een full color bedrukking met jouw eigen ontwerp. De folderhouders worden plat geleverd en kunnen eenvoudig in elkaar gevouwen worden.

De standaard folderbakjes zijn in A5 en A6 formaat en zijn daarnaast rechthoekig. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een ander formaat flyer, brochure of magazine hebt die je in folderbakjes wilt presenteren. Of misschien wil je geen rechthoekige folderbakjes maar ronde of in een andere vorm contour gesneden.

Dit is allemaal mogelijk, we kunnen de balie displays op maat voor jou maken. We gebruiken hiervoor speciale ontwerp software waarmee we op een hele eenvoudige manier unieke en maatwerk displays voor jou kunnen ontwerpen.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.