...

Baliematten

Baliematten met een mooie full color bedrukking trekken de aandacht van jouw klant! Plaats ze op de bar of of de toonbank en je hebt een opvallend en aantrekkelijk reclamemiddel om ook op het laatste moment nog jouw klant te bereiken.

De baliematten worden veel ingezet op balies en toonbanken in de retail maar ook als barmat in restaurants en cafés. Of je ze nu gebruikt als countermat of bedrukte barmat, dit product is een perfect reclamemiddel. De full color bedrukking is zeer opvallend en qua uiting is er van alles mogelijk. Denk aan de promotie van producten of merken, aanbiedingen of productinformatie. Alles is mogelijk qua bedrukking. Zet het slim in en jouw klant kan er niet omheen.

De baliematten zijn verkrijgbaar in twee formaten: 41,5 x 22 cm en 83 x 22 cm (bxh) en in twee uitvoeringen, namelijk met en zonder zwarte rubberen rand. De baliematten zijn absorberend, makkelijk schoon te maken en zelfs machinewasbaar, dit komt de functionaliteit zeer ten goede. Ook wanneer de bedrukte barmatten veel gewassen worden dan blijft de kleurkwaliteit uitermate goed.

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.