Vloerdisplays

Het leuke aan vloerdisplays is onder andere de diversiteit. Elke ontworpen vloerdisplay is uniek! Ook qua materiaal heb je een uitgebreide keuze. De kartonnen display is toch wel het populairst, dit materiaal is ook makkelijk te vouwen en daarbij zeer voordelig. Naast diverse soorten karton kan je ook een retaildisplay laten maken van re-board, dibond of forex.

Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen we de vloerdisplays niet alleen voorzien van een full color bedrukking maar ook afwerken tot compleet display. Snijden, rillen, voorvouwen, opzetten, monteren van onderdelen etc.

De ontwerpen onder vloerdisplays lopen ver uiteen. De vloerdisplay wordt veel ingezet als productdisplay. Dit is een display met vakken of schappen voor producten. Door de vloerdisplays te bedrukken kan je het product wat je presenteert nog meer promoten. Daarnaast worden de displays veel ingezet als informatiepunt. Totems met een vloerplaat zien we ook regelmatig voorbij komen. Dit kan je bijvoorbeeld gebruiken als bewegwijzering. Vloerdisplays zijn verder zeer geschikt voor een product presentatie. Naast deze praktische toepassingen worden vloer displays ook veel als decoratie ingezet.

Scroll naar boven