...

Baliedisplays

Baliedisplays, een opvallend promotie middel wat veel in de retail wordt ingezet op balies maar ook op toonbanken en schapjes. Elk baliedisplay wordt op maat gemaakt en heeft zijn eigen unieke uitstraling. Doordat je ook qua materiaal alle kanten op kan is dit veelzijdige product voor vele doeleinden geschikt.

Baliedisplays komen in vele soorten en maten. Erg populair is bijvoorbeeld de productdisplay. Deze display is op maat gemaakt om jouw product te presenteren. De baliedisplay wordt ook wel ter decoratie of ter illustratie ingezet. Ook merken kunnen op een creatieve manier verwerkt worden in baliedisplays. Van counter display met LED verlichting tot een gebogen promotie display van pvc, niks is te gek.

Displays met voet zie je steeds vaker in kledingwinkels tussen de kleding staan. Displays op balies en toonbanken trekken de aandacht en zijn een handige manier om de focus van mensen een bepaalde richting op te trekken.

Baliedisplays zijn maatwerk producten, van recht toe, recht aan tot rond, contour of gebogen. Voor het ontwerpen van de toonbank displays maken we gebruik van het software pakket ArtiosCAD. De materiaalsoorten die het meest voor baliedisplays gebruikt worden zijn karton, re-board, plexiglas, forex, dibond, kunststof of hout. Alle baliedisplays worden fullcolor en indien gewenst dubbelzijdig bedrukt.

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.