...

Vloermatten

Vloermatten zijn onmisbaar voor een winkel of bedrijf. Je kunt dan ook alle kanten op met dit veelzijdige product. Zo heb je schoonloopmatten, droogloopmatten, logomatten, entree tapijt, kokosmatten en ga zo maar door. Voor elke situatie hebben wij een geschikte vloermat.

Vloermatten leveren we in egale kleuren maar een vloermat bedrukken is ook mogelijk. Vloermatten met of zonder rand en rubberen onderzijde. Vloermatten voor binnen- of buitengebruik, tapijt of vinyl. Je merkt wel dat de mogelijkheden erg uitgebreid zijn. Vloermatten zijn praktisch maar het oog wil ook wat. Wij kunnen jou adviseren in een geschikte keuze.

Waar de mat komt te liggen bepaalt mede de keuze in vloermatten. Droog- of schoonloopmatten zijn ideaal bij winkels of bedrijven waar veel inloop is. Deze kun je natuurlijk ook buiten gebruiken in combinatie met een entreemat binnen. Entreematten zijn meestal een stuk groter dan een normale vloermat. Ze lopen vaak over de hele breedte van de entree en hebben een diepte van twee meter of meer.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.