...

Pop-up outdoor banner

De pop-up outdoor banner is ovaalvormig en bestaat uit een flexibel frame met polyesterdoek. Aan twee zijdes komt een doek waardoor de uiting van alle kanten zichtbaar is. Deze beach banner is opvallend, origineel en met een mooie full color bedrukking een echte eyecatcher voor al je evenementen.

De pop-up outdoor banner wordt veel ingezet bij evenementen waar grote terreinen in gebruik zijn. Denk bijvoorbeeld aan sportevenementen, hier zijn de banners ideaal voor de reclame van sponsoren.

Het standaard formaat van de pop-up outdoor banner is 90 x 200 cm (hxb). Andere formaten zijn op aanvraag ook mogelijk. We spannen het polyester doek op een flexibel pop-up systeem met springveren en werken het af met een zwarte verstevigingsband. We leveren de pop up outdoor banner inclusief haringen en draagtas.

Montage is niet nodig want de pop up outdoor banner “popt” heel makkelijk uit elkaar waardoor het opzetten een fluitje van een cent is. De pop-up outdoor banner kan vervolgens net als een tent vastgezet worden met haringen. De twee zijdes bevestig je met klittenband ook nog aan elkaar voor extra stevigheid.

Wanneer je de pop-up outdoor banner weer opvouwt berg je hem op in de handige draagtas. De pop-up outdoor banner is reclame van formaat wanneer uitgeklapt maar opgeborgen neemt hij weinig ruimte in beslag en is hij dus ook makkelijk te vervoeren.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.