...

Bannerbow

Met de Bannerbow zet je een opvallende en promotionele beleving neer. Deze driedimensionale boog met eigen bedrukking is zeer flexibel in gebruik en al van een afstand te zien. De Bannerbow is zeer eenvoudig op te bouwen, ook in je eentje, en je hebt geen gereedschap nodig. Daarbij kan het systeem zeer compact en makkelijk vervoerd worden. Je kunt de boog individueel inzetten maar je kunt er ook voor kiezen om meerdere bogen te combineren tot je eigen originele Bannerbow creatie.

De banner komt qua formaat aardig overeen met de standaard rollup banners. Het systeem bestaat uit aluminium buizen die je eenvoudig aan elkaar kunt bevestigen. Het tafelblad bevestig je op de aangegeven locatie en met 2 extra tafelpoten staat de banner met tafel stabiel en stevig. Aan beide zijdes van de banner kan een bedrukte visual bevestigd worden.

De banner met tafel is ideaal om in te zetten als presentatiesysteem. Op het praktische tafelblad kan je producten presenteren maar je kan het ook gebruiken om baliedisplays met folders op te plaatsen. Met de banner met tafel ben je vrij om je eigen presentatiecreaties neer te zetten.

Het systeem van de Bannerbow kan je keer op keer hergebruiken en de prints kan je verwisselen wanneer je hier een andere uiting op wilt hebben. 

De Bannerbow is verkrijgbaar in 3 formaten:
Small: 300 x 245 cm (bxh).
Medium: 400 x 320 cm (bxh).
Large: 500 x 375 cm (bxh).

Gewicht Bannerbow inclusief print:
Small: Classic – 13,8 kg; Outdoor – 31 kg.
Medium: Classic – 13,9 kg; Outdoor – 31 kg.
Large: Classic – 14 kg; Outdoor – 32 kg.

Er zijn twee uitvoeringen van de Bannerbow, namelijk een Classic en een Outdoor uitvoering:

Classic
Het klassieke systeem heeft een voet van aluminium en is dus licht van gewicht. Qua kleur heb je de keuze uit aluminium of zwart aluminium. Het klassieke systeem heeft een exclusieve uitstraling en is geschikt voor indoor gebruik. De Bannerbow Classic is zeer flexibel en heeft veel inzet mogelijkheden. Ook is de boog makkelijk te verplaatsen. Het systeem wordt geleverd in een handige draagtas waar alle onderdelen in passen.

Outdoor
De outdoor versie van de Bannerbow heeft een zwart gepoedercoate stalen voet waardoor de boog buiten ook stabiel kan worden geplaatst. Er kunnen extra gewichten en grond ankers aan de voet worden toegevoegd om de Bannerbow ook met wat stormachtigere weersomstandigheden op zijn plek te houden. Ook voor binnen is de Bannerbow Outdoor echter een goede keuze. Zeker tijdens drukke evenementen staat deze stabiele boog goed op zijn plek. De Bannerbow outdoor wordt geleverd in een handige opslagdoos. Op aanvraag is ook een tas met wielen beschikbaar waar de outdoor boog in past.

Je kunt kiezen voor een enkel- of dubbelzijdig bedrukt canvas. Dubbelzijdige bedrukking is alleen geschikt voor binnengebruik. Het enkelzijdig bedrukte canvas schijnt door zodat het gespiegelde beeld zichtbaar is aan de binnenzijde. Voor een dubbelzijdige bedrukking wordt een speciaal materiaal gebruikt wat aan beide zijdes bedrukt kan worden. Beide soorten canvas hebben een B1 brandcertificaat.

Printformaten:
Small: 620 x 100 cm (l x d)
Medium: 800 x 100 cm (l x d)
Large: 984 x 100 cm (l x d)

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.