...

Statafel LED Print

De Statafel LED print is een kleine ronde statafel met verlichte print. De statafel is heel simpel in elkaar te zetten en hiervoor is geen gereedschap nodig. De tafel wordt geleverd met twee lampen die de visual prachtig laten uitkomen. We leveren de Statafel LED print inclusief een handige transporttas. Hier zit ook een koker bij waar je de print veilig in kunt opbergen.

Verlichte statafels zijn erg populair. De verlichting geeft net dat beetje extra waardoor de statafel opvalt en een mooi middelpunt vormt. Dit maakt de Statafel LED print ideaal voor al je presentaties, of ze nu groot of klein zijn.

Zet de Led statafel bijvoorbeeld in als aanvulling op je beursstand of als onderdeel van een presentatie voor beurzen en evenementen. Met de verlichte print creëer je met deze statafel een schitterende eye-catcher.

Het opzetten van de Statafel LED print is in een oogwenk gebeurt. Het basis frame bestaat uit een bodem, top, staander en transparant vel waarop de print komt. Er worden twee spaarlampen bijgeleverd, één lamp bevestig je aan de bodem en één lamp aan de top. De visual bevestig je met klittenband rond de statafel en het tafelblad leg je op de top. Het tafelblad is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en zwart.

Diameter van het frame is 44,5 cm.
Diameter van het tafelblad is 68 cm.
De hoogte van de tafel is 100 cm.
Gewicht: 5,5 kg.

Voor de visual gebruiken we speciaal backlit printmateriaal dat door de lampen prachtig verlicht wordt. We bedrukken de visual enkelzijdig fullcolor. De visual voorzien we vervolgens van klittenband waardoor deze eenvoudig en snel om de Statafel LED print bevestigd kan worden.

De printmaat is 141 x 98 cm (bxh).

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.