...

Counter Textiel Medium

De Counter Textiel Medium is een eenvoudige maar representatieve beurs counter die snel is opgebouwd. Het frame klap je eenvoudig uit en wordt voorzien van bedrukt textiel. De counter wordt geleverd inclusief legplank en in een handige luxe rolkoffer.

De Counter Textiel Medium is een goede keuze als balie voor op de beurs. De counter met textieldoek is snel op te zetten, makkelijk te vervoeren en heeft ook nog eens een mooie uitstraling. Het doek omgeeft het frame aan de voor- en zijkant waardoor de bezoekers niks van het frame zien. Aan de open achterkant kan je mooi wat promotie materiaal en andere spullen opslaan.

Met het strakke textieldoek en het stevige balieblad zet je een representatieve en stabiele balie neer. De Counter Textiel Medium is ideaal om beurs bezoekers aan te ontvangen, informatie of presentaties te geven en folders uit te delen.

Formaat: 106 x 40 x 102 cm (bxdxh).

De Counter Textiel Medium bestaat uit een matzwart gepoedercoat aluminium frame met een zwart of houten balieblad. De bijgeleverde legplank komt in dezelfde kleur als het balieblad, dus naar eigen keuze zwart of hout. Het frame van deze beursbalie is van het alom bekende pop up systeem en klap je dus in een ogenblik uit elkaar. Op het frame kan je eenvoudig de fullcolour bedrukte bekleding bevestigen met klittenband. Het gewicht van de Counter Textiel Medium is 14 kg.

Doek formaat: 165,5 x 100 cm (b x h).

Het doek materiaal wat we gebruiken voor de Counter Textiel Medium is een speciaal textieldoek, ook wel decodoek genoemd. Dit doek voorzien we enkelzijdig van een fullcolor bedrukking naar eigen ontwerp. Het textiel wordt voorzien van klittenband waardoor de bevestiging aan het frame snel en zeer eenvoudig is.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.