...

Counter Textiel Large

De Counter Textiel Large is een mooie en betaalbare beursbalie van bijna twee meter breed. We leveren de beurscounter inclusief full color bedrukt doek en transporttas. De opbouw van deze beursbalie is zeer eenvoudig en hier is geen gereedschap voor nodig.

De Counter Textiel Large is ideaal voor gebruik tijdens beurzen en evenementen. De counter is volledig te demonteren en met slechts 1 tas te vervoeren. Daarbij neemt het opzetten van de beursbalie rechthoek nog geen vijf minuten in beslag. Het doek zit rondom de beursbalie en hierdoor maakt het niet uit waar je de counter neerzet, zowel de voor- als achterkant en zijkant ziet er fraai uit met een opvallende fullcolor bedrukking.

Het frame van de Counter Textiel Large bestaat uit buizen van het materiaal geanodiseerd aluminium in de kleur zilver. De buizen hebben een diameter van 32 mm en doormiddel van een zogenoemd kliksysteem bevestig je de buizen aan elkaar. De buizen klik je vervolgens in het onder- en bovenblad en dan is het frame van de zippit balie compleet.

Het doek met ritssluiting span je om het frame van de counter heen. Door middel van een pees wordt het doek ook nog eens strak gespannen in het boven- en onderblad. Het houten, zwart gelakte balieblad klap je open en leg je bovenop het frame.

Formaat counter: 195 x 100 x 52 cm (b x h x d)
Gewicht counter: 18,35 kg

Het doek loopt helemaal rondom de Counter Textiel Large en deze kan ook volledig bedrukt worden. Wij bedrukken het doek full color voor je met een ontwerp naar eigen keuze.

Printformaat doek: 4680 x 1050 mm (b x h)
Zichtmaat doek: 4640 x 1025 mm (b x h)

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.