...

Counter Promotie Deluxe

De Counter Promotie Deluxe is een gebogen counter met topbord. Het is een variatie op de standaard Counter Promotie en qua stijl en afmeting heeft deze promotionele counter veel weg van de Counter Pro. Voeg er vier wielen aan toe en een topbord en je hebt de Counter Promotie Deluxe.

De vier wielen die aan de bodemplaat bevestigd worden maken de Counter Promotie Deluxe een erg mobiele counter! Je kunt de beurs counter hierdoor makkelijk verplaatsen, dit is erg handig tijdens beurzen en evenementen als je nog niet precies weet waar je de balie wilt plaatsen.

Maar ook in winkels is deze balie goed in te zetten, zo is hij ideaal voor promoties van producten maar ook voor product demonstraties of een proeverij. Met gemak rij je de counter door de winkel naar de juiste locatie.

De Counter Promotie Deluxe wordt geleverd inclusief vier wielen voor bevestiging aan de onderzijde en twee draagtassen. Het materiaal van de bodemplaat en balieblad is hout en de kleur is zwart. Het materiaal van het topbord is plastic in de kleur wit. Het tussenpaneel waarop je de visual kunt bevestigen is grijs kunststof.

De beursbalie is eenvoudig in elkaar te zetten en te vervoeren in slechts twee draagtassen. Het topbord wordt door middel van twee palen op de counter bevestigd. De palen bevestig je in het balieblad in de daarvoor bestemde gaten. Indien je het topbord niet wilt gebruiken dan is dit ook geen probleem want met de bijgeleverde dopjes sluit je de twee gaten makkelijk af waardoor je een mooi en egaal balieblad hebt.

Formaat counter (excl topbord): 90 x 93 x 49 cm (b x h x d)
Totale hoogte (incl. topbord): 209 cm
Gewicht: 15,8 kg

De Counter Promotie Deluxe heeft twee onderdelen die bedrukt kunnen worden. Ten eerste heb je het tussenpaneel op de counter zelf. Dit is een groot oppervlak waar je een mooie visual met eigen ontwerp op kunt bevestigen. De visual bedrukken wij full color voor je en je kunt de print aan het paneel bevestigen met klittenband.

Ten tweede is er dan het topbord, dit bovenpaneel is ideaal om een logo op te drukken. Dit maakt de counter extra opvallend en uitnodigend.

Print formaat visual counter: 181 x 90 cm (b x h)
Print formaat topbord: 77 x 28 cm (b x h)

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.