...

Counter Pro Square

De Counter Pro Square is de rechthoekige versie van de Counter Pro Medium en Large.
Deze counter is stabiel en stevig en heeft met het zwarte balieblad met houtnerf een stijlvolle uitstraling. Voeg er een opvallende visual aan toe en je bent klaar voor elke presentatie op de beurs, op evenementen of op retail locaties.

De Counter Pro Square is snel op te zetten en daardoor perfect voor op de beurs of tijdens evenementen. Aan het opzetten ben je amper tijd kwijt dus heb je alle tijd om je beursbezoek of presentatie voor te bereiden. Je kunt deze beurscounter los in zetten of als onderdeel van een beursstand. Ook is deze balie goed te combineren met zijn soortgenoten, de Counter Pro Medium en de Counter Pro Large, zo creëer je een mooie set!

Formaat: 100 x 93 x 40 cm (b x h x d)
Gewicht: ±15 kg

Het opzetten van de Counter Pro Square is heel eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag. De flexibele kunststof rol is eenvoudig te buigen en deze plaats je op het bodemblad. Het balieblad bevestig je hier bovenop. Nu rest alleen de print nog en optioneel de legplank voor de achterzijde. Voor de bevestiging van de print is op de lamellenrol klittenband (haak) geplaatst.

Optioneel is een kunststof legplank in de kleur zilvergrijs verkrijgbaar voor bevestiging aan de open achterzijde. Een legplank kan handig zijn om spullen in op te bergen die je nodig hebt voor je presentatie of beursbezoek. We leveren de houten bladen in een tas met binnenvoering en de lamellenrol en de visual berg je op in de bijgeleverde kokertas met kartonnen koker.

Printformaat: 1949 x 898 mm (b x h)
Zichtmaat: 900 x 898 mm (b x h)

We voorzien de visual van een mooie full color bedrukking met een ontwerp naar eigen keuze. De print van de Counter Pro Square loopt door aan de zijkanten en aan een gedeelte van de achterzijde. Dit zorgt voor een strakke en nette vormgeving. Aan de achterzijde van de print bevestigen we 2 cm klittenband (lus) voor een snelle bevestiging op de counter.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.