...

Counter Pro Medium

De Counter Pro Medium is stijlvol, compact en populair! De counter is met slechts drie opbouwdelen makkelijk en snel op te zetten. De visual is makkelijk te bevestigen dankzij het klittenband en je kunt deze ook makkelijk wisselen. Deze professionele en stabiele counter is zeer geschikt voor op de beurs.

Voor beurzen en evenementen is het handig als je een presentatie snel neer kunt zetten. Dat maakt de Counter Pro Medium ook zo’n populaire counter voor op de beurs. Hij is niet alleen compact maar ook super snel op te zetten. De visual zit al vast op het systeem dus daar hoef je ook niks meer mee te doen. Je hebt deze balie binnen een paar minuten staan!

Deze Medium Counter is erg stabiel en kan tegen een stootje. Het stevige balieblad is perfect om producten of folders op te presenteren. Daarnaast heeft de counter ook nog eens een mooie uitstraling. Het gewicht van de counter is 15 kg.

Afmeting opgebouwd 91 x 48 x 93 cm (bxdxh).
Het systeem van de Counter Pro Medium is een soort flexibele en buigzame rol en deze plaats je tussen de bodem en het balieblad. De visual wordt bevestigd met klittenband. De haakzijde van het klittenband wordt op het systeem bevestigd. De luszijde van het klittenband wordt op de visual bevestigd.

Bij deze beursbalie heb je de keuze uit een zwart, zilvergrijs, wit of houten balieblad. De achterkant van de Counter Professional is open zodat je hier makkelijk spullen kunt bewaren. Optioneel is er ook een legplank te bestellen voor dit open gedeelte. We leveren de Counter Pro met een tas voor het balieblad en de bodem en een speciale kokertas voor het systeem en de print.

Afmeting visual 185 x 89,8 cm (bxh).

Als materiaal voor de visual gebruiken wij Pop-Up polyester, voorzien van antireflexlaminaat. Wij bedrukken deze met een print naar eigen ontwerp. Erg handig is dat je de visual op de systeemrol van de Counter Pro Medium kunt laten zitten en deze samen kunt opbergen.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.