...

Roll-up banner deluxe

De Roll-up banner deluxe onderscheidt zich van de andere roll-up banners door de mooie cassette met verchroomde zijkappen. Ook is deze banner ideaal om prints te wisselen. Het bedrukte doek trek je eenvoudig uit de deluxe cassette. De telescopische paal bevestig je aan het luxe bovenprofiel aan de bovenzijde van het doek.

De Roll-up banner Deluxe is verkrijgbaar in twee formaten en geven elke presentatie of beursstand een mooie en luxe uitstraling. Rollbanners zijn erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te vervoeren naar al je presentaties, beurzen of evenementen. In de hal van een bedrijf of in kantoorruimtes is de Roll-up banner deluxe ook erg populair als promotie item.

De roll-up banner wordt geleverd in een handige draagtas met binnenvoering, verstevigingen en een ritssluiting over de gehele lengte van de tas. Wij geven een levenslange fabrieksgarantie op de systemen en garanderen dat het materiaal niet krom trekt. De Roll-up banner deluxe heeft stelvoeten aan de onderkant van de cassette zitten. Hiermee zet je de rollup banner stevig en stabiel op elke ondergrond.

Als doekmateriaal gebruiken wij 330 grams banner bisonyl. Wij voorzien het doek van een enkelzijdige fullcolor bedrukking en laten het beeld tot in de cassette doorlopen. Op deze manier is er nooit een witte rand zichtbaar aan de onderkant. De deluxe banner is één van de weinige rollbanners waarvan de print gewisseld kan worden. Dat maakt deze cassette erg populair voor wisselende promotie acties.

De Roll-up banner is verkrijgbaar in de volgende formaten:

85 x 200 cm (b x h) – 6,5 kg
100 x 200 cm (b x h) – 7 kg

Deze roll banner is in hoogte te verstellen van 160 tot 225 cm dankzij de telescopische paal. Met een handige clip zet je de paal vast op de gewenste hoogte. Wij houden als hoogte standaard 200 cm aan, als je een andere hoogte wenst kun je dit aangeven

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.