...

Pop-up tower

De Pop-up tower is een zeer originele en opvallende toren die in te zetten is bij beurzen en events. Net als bij de populaire Pop-up wand is het frame inklapbaar. De fullcolor bedrukte print bevestig je heel makkelijk op het frame door middel van magneetstroken. Met verlichting erbij is deze toren een echte blikvanger!

Je kunt de Pop-up tower los in zetten maar ook als onderdeel van een beursstand. Plaats ze bijvoorbeeld op de hoeken van een wand, dit creëert een unieke en opvallende uitstraling. Door ze los te plaatsen kan je per toren een bepaald onderwerp of product naar voren brengen. Het leuke aan dit Pop-up display is dat de gebruiksmogelijkheden eindeloos zijn, daarbij is de toren zeer opvallend. Ideaal voor gebruik tijdens presentaties, beurzen en evenementen.

Het formaat van de toren is 64 x 225 cm (dxh) en het gewicht is 16,5 kg. Het materiaal van het frame is zwart gepoedercoat aluminium en het frame is voorzien van magneetsluitingen. Optioneel is het mogelijk om mooie lampen bovenop de Pop up tower te bevestigen, hiermee oogt de toren zeer sjiek. Je hebt de keuze uit LED of halogeenverlichting.

De Pop-up tower wordt geleverd in een handige rolkoffer. De koffer bevat ook een aparte koker waar je de prints in kunt doen voor optimale bescherming.

Het materiaal dat we gebruiken voor de visuals is 365 grams Pop-Up blockout polyester, een stevig materiaal dat we enkelzijdig voorzien van een fullcolor bedrukking. De visual voor deze pop up stand bestaat uit 3 losse banen van 672 x 2236 mm.

De visuals worden op de hoogste kwaliteit geprint en hebben een fantastische uitstraling maar zoals bij al het printwerk moet hier zorgvuldig mee omgegaan worden om beschadigingen en knikken te voorkomen.

Scroll naar boven
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.