...

Disflex

Disflex is een flexibel display concept, speciaal ontworpen voor retail campagnes. Het is een display met een magnetisch oppervlak waar een bedrukt doek overheen komt. Door middel van magneten hang je schappen of hangers aan het presentatiedisplay voor jouw producten.

De basis van disflex is een magnetisch display. Hierop wordt een visual bevestigd, namelijk een full color bedrukt decodoek. Doormiddel van magneten en speciaal ontworpen fixtures kan je vervolgens allerlei producten op het display presenteren.

Welke fixtures zijn er? Schapjes, hangers, knoppen, staafjes oftewel diverse fixtures die je aan het magnetische display kunt bevestigen. Deze fixtures gebruik je vervolgens om je producten op te plaatsen of aan te hangen. Producten die je aan dit presentatiesysteem kunt bevestigen zijn bijvoorbeeld schoenen, kleding, en dankzij de schapjes nog veel meer producten. Zelfs kinderwagens! Het Disflex display wordt optioneel voorzien van een topbord voor een extra printuiting. Het doek kan je dankzij de pezen makkelijk plaatsen, verwijderen en dus ook wisselen! Nieuwe actie? Print wisselen, hangers of schapjes verplaatsen en je kunt er weer tegenaan!

Disflex is er in 2 uitvoeringen: als losstaand display en als wand. Beiden kunnen op maat gemaakt worden. Disflex in display uitvoering is ideaal om 1 bepaald product of thema uit te lichten. Ook als wand display wordt Disflex veel ingezet. Hiermee komt een wand echt tot leven, je creëert in een handomdraai een 3D wand met Disflex.

Disflex wordt voornamelijk toegepast in de retail. De flexibiliteit en veelzijdigheid van dit presentatiesysteem maakt dat het zo populair is. Het Disflex display kan je vrijstaand plaatsen waar jij wilt. Bijvoorbeeld om nieuwe producten of aanbiedingen uit te lichten. Als wand wordt Disflex vaak promotioneel ingezet maar soms ook als thematisch sfeerobject in winkels.

 

Download hier de Disflex brochure!

80 x 230 cm (BxH) 

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.